Natural Potent, o armă puternică contra disfuncțiilor sexuale

Aveți probleme cauzate de libidoul scăzut, ejacularea precoce sau disfuncția erectilă? Luați Natural Potent, un supliment alimentar în compoziția căruia există numeroase plante folosite în medicina tradițională chineză, care sunt foarte benefice pentru organism și pentru disfuncțiile sexuale.

Natural Potent este un supliment alimentar natural care conține ierburi sălbatice utilizate de specialiștii din medicina chineză, în vederea ameliorării unor anumite afecțiuni. Acest produs este rezultatul extragerii, tratării și rafinării ingredientelor din compoziția sa.

Natural Potent a fost folosit prima dată la Curtea Imperială a Chinei, deoarece tonifică corpul și susține echilibrul spiritului.

Zeci de mii de persoane au testat acest supliment alimentar și au fost foarte mulțumite de beneficiile acestui produs asupra organismului lor. Acestea au confirmat faptul că suplimentul Natural Potent joacă un rol important în revigorarea rapidă a impulsului sexual și a libidoului, reduce oboseală și slăbiciunea organismului.

De asemenea, are proprietăți afrodisiace, stimulând apetitul sexual, potrivit cercetărilor realizate. În plus, ameliorează insomniile, sprijină potența și virilitatea bărbaților, îmbunătățește calitatea erecției, mărește rezistența organismului, sprijină libidoul și este un bun adjuvant în sprijinirea sănătoasă a funcțiilor sexuale, luptând contra impotenței sexuale, induce o stare de bine la nivelul organismului, îmbunătățește funcțiile sexuale, fiind un bun tonic sexual.

Printre plantele care fac parte din acest supliment alimentar se află:

– Epimedium Grandiflorum (iarba țapului-părți aeriene). Această plantă se folosește în medicina tradițională chineză de mii de ani fiindcă promovează potența masculină. Crește nivelurile de oxid nitric, care contribuie la relaxarea mușchiului neted, crescând fluxul de sânge. Din acest motiv, este folosită pentru disfuncțiile erectile.

De asemenea, această plantă ameliorează ejacularea prematură și este folosită în tratamentul libidoului masculin scăzut. Este un foarte bun stimulent sexual nu doar în cazul bărbaților, ci și al femeilor.

– Eleutherococcus Senticosus ( ginseng siberian-rădăcina). De-a lungul timpului, oamenii de știință au ajuns la concluzia că această rădăcină conține minerale care sporesc libidoul. Studiile arată că stresul este cel care afectează libidoul. Persoanele foarte stresate se pot confrunta cu un libidou scăzut.

Ca adaptogen, ginsengul siberian normalizează funcțiile organismului, ameliorând stresul și relaxând organismul. Este recomandat tuturor persoanelor care se confruntă cu probleme sexuale, deoarece contribuie la îmbunătățirea performanțelor sexuale.

Însă, pe lângă îmbunătățirea libidoului, eleuthero este benefic și în cazul fertilități atât la bărbați, cât și la femei. Extractul de eleuthero conține sedimente de amidon ce îmbunătățesc fertilitatea sexuală. Odată îmbunătățită fertilitatea se îmbunătățește și mișcarea sexuală. În plus, această plantă joacă un rol important în creșterea nivelului de testosteron din organism.

– Lycium Barbarum (Goji-fructe). Fructele de Goji sunt folosite de peste 2000 de ani în medicina tradițională chineză. Aceste fructe cresc secreția HGH de către glandele pineale și hipofizare. HGH contribuie la echilibrarea unei game mari de hormoni care cresc performanța sexuală.

Fructele de Goji sunt afrodisiace și restabilesc dorința sexuală. De asemenea, îmbunătățesc libidoul și pot promova funcția erectilă, prevenind disfuncția acesteia.

Beneficiile acestor fructe asupra bărbaților se datorează polizaharidei LBP din compoziția lor. Această polizaharidă protejează penisul și celulele spermatozoizilor. Contribuie la funcționarea corespunzătoare a testiculelor, crescând producția de spermă de la nivelul acestora.  Fructele de goji sunt foarte benefice pentru bărbații ce suferă de impotență, din cauza numărului mic de spermatozoizi. În plus, aceste fructe îmbunătățesc calitatea și mobilitatea spermatozoizilor.

Fructele de goji stimulează glandele suprarenale. Astfel, crește producția de testosteron, îmbunătățindu-se puterile sexuale. Crește dorința sexuală și duritatea erecțiilor, previne ejacularea prematură prin întărirea mușchilor de la nivelul penisului.

– Ploygonum Multiforum (rădăcină) are efecte anti-îmbătrânire și este benefică pentru libidoul scăzut. Această plantă restabilește vigoarea sexuală, stimulează glandele suprarenale, îmbunătățește fluxul sanguin din penis. Echilibrează nivelul de colesterol, care este o cauză a disfuncției erectile.

De asemenea, previne insomniile, îmbunătățind calitatea somnului și stimulează nivelurile de energie, îmbunătățind libidoul și funcția erectilă.

– Boschniakia Rossica (părțile aeriene) este o plantă holoparazică ce ameliorează impotența în cazul bărbaților.

– Damnacanthus Indicus (rizomi) este o plantă foarte benefică pentru organism, iar bărbații o folosesc pentru a-și ameliora disfuncțiile erectile și problemele legate de performanța sexuală.

Voi puteți folosi Natural Potent, un supliment alimentar care, după cum ați putut observa, conține ingrediente naturale cu efecte benefice asupra disfuncțiilor sexuale. Îl puteți achiziționa foarte rapid intrând în magazinul online bioo.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata