Neamţ: Un bărbat care cultiva şi comercializa en-gros cannabis a fost reţinut de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT Iaşi au reţinut un bărbat în vârstă de 34 ani, din judeţul Neamţ, care cultiva cannabis şi apoi îl comercializa en-gros cu sume cuprinse între 35.000 şi 40.000 lei kilogramul, se arată într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

Procurorii susţin că inculpatul M.A.V. a recoltat în cursul lunii septembrie 2019 o cantitate considerabilă de cannabis, pe care a depozitat-o la locuinţele sale, aceasta fiind uscată în podul casei şi pregătită în vederea comercializării.

„De asemenea, s-a reţinut faptul că o parte din cantitatea de canabis recoltată a fost comercializată en-gros mai multor dealeri de pe raza judeţelor Neamţ, Iaşi şi Bacău, la preţul de 35.000-40.000 lei pe kilogram”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Procurorii DIICOT Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat, miercuri, 2 percheziţii domiciliare la locuinţele inculpatului, unde au găsit 99,25 kilograme de canabis şi 8,77 kilograme de muguri şi inflorescenţe.

De asemenea, în locuinţe au fost găsite 2 pistoale, o puşcă, 2 telefoane mobile şi suma de 16.800 lei.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata