Negoiţă nu îşi retrage plângerea penală depusă împotriva lui Ghiţă

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat joi că nu își va retrage plângerea penală depusă împotriva deputatului PSD Sebastian Ghiță, despre care susține că l-a amenințat cu moartea la telefon.

Întrebat, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD de la Palatul Parlamentului, dacă are de gând să își retragă plângerea penală, el a răspuns: „Eu … niciodată!”

Negoiță a mai spus că în cadrul ședinței nu s-a discutat acest subiect al conflictului dintre el și Ghiță.

„Nu. Doamne ferește! Nu discutăm așa ceva în ședință de partid„, a arătat Negoiță.

Întrebat dacă în ședința CEx de joi Victor Ponta a spus despre el „că e mai fricos și depune plângeri penale”, Negoiță a răspuns: „Nu, n-am vorbit. A fost așa o glumă. Eu sunt fricos? Eu m-am bătut cu reprezentantul sectorului 3 și l-am și bătut. Cum aș putea să fiu eu fricos? Am fost și în Comisia Udrea și în comisia Ridzi. Aș vrea ca cei care cred despre mine că sunt fricos să se uite bine în istorie și să vadă că atunci când a fost de luptat nu am ezitat nicio secundă. Și nu numai că am luptat, am și câștigat”.

Pe 13 mai, Robert Negoiță a depus o plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță, pe care îl acuza de amenințare.

„Am aici o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat și m-a amenințat la telefon într-un mod josnic și rușinos. M-a amenințat inclusiv cu moartea. În opinia mea, este o chestiune foarte gravă din această perspectivă și cred că este de datoria mea să dau un semnal în această țară, deoarece cu astfel de securisme și cu astfel de comportament nu trebuie să mergem mai departe. Este păcat ca un deputat în România, după 25 de ani de la Revoluție, să amenințe cu moartea un primar de sector”, declara atunci Robert Negoiță. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata