Nicolae Ciucă, desemnat pentru MApN: Guvernul nu trece, voi păstra statutul de general în rezervă

Nicolae Ciucă a declarat, după avizul favorabil din Parlament, că dacă Guvernul Orban nu va trece, își va păstra statutul de general în rezervă. Acesta este propunerea PNL pentru funcția de ministru al Apărării.

„E o decizie pe care mi-am asumat-o: guvernul nu trece, voi păstra statutul de general în rezervă”, a declarat Nicolae Ciucă, la ieșirea de la audierile din comisia din Parlament.

Generalul în rezervă a mai spus că propunerea de a fi ministru al Apărării a fost lansată pentru a asigura o conducere profesionistă a instituției.

„Aseară (luni, n.r.), după ce a fost semnat ordinul de trecere în rezervă, am scris un mesaj. Acolo am spus totul. Nu e vorba de dorință, nici nu m-am gândit. A fost o solicitare ca să asigurăm tot ce înseamnă partea de continuitate și leadership profesionist la nivelul Ministerului Apărării”, a mai spus Ciucă.

Nicolae Ciucă a primit, marți, aviz favorabil în comisia de specialitate din Parlament în urma audierii acestuia. Generalul în rezervă este propunerea PNL pentru Ministerul Apărării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata