Nicolae Ciucă, propus pentru Ministerul Apărării, aviz favorabil în comisia din Parlament

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis tine un discurs in cadrul ceremoniei de investire a general - locotenentului Nicolae-Ionel Ciuca in functia de sef al Statului Major General, la sediul Ministerului Apararii Nationale, in Bucuresti, marti, 6 ianuarie 2015. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

Nicolae Ciucă a primit, marți, aviz favorabil în comisia de specialitate din Parlament în urma audierii acestuia. Generalul în rezervă este propunerea PNL pentru Ministerul Apărării.

În urma audierii din comisia de specialitate din Parlament, Nicolae Ciucă a primit aviz favorabil. Generalul în rezervă este propunerea PNL pentru Ministerul Apărării.

În programul prezentant în fața membrilor comisiei, Nicolae Ciucă a precizat că vrea să continue procesul de modernizare și de înzestrare a Armatei, să reformeze invățămîntul militar, să se implice în proiecte de mobilitate militară.

Nicolae Ciucă a mai spus că propune – și își asumă – ca, în cazul în care va fi numit ministru, se va prezenta trimestrial în fața membrilor comisiei, fie în Parlament, fie la Ministerul Apărării, pentru a informa cu privire la apărarea țării.

La aceste informări ar urma să participe și șeful Statului Major al Apărării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata