Nicolae Robu, după tragedia din Timișoara: Vinovații trebuie exemplar pedepsiți

Primarul Nicolae Robu crede că vinovații în cazul tragediei produse într-un bloc din Timișoara, unde trei persoane au murit după o acțiune de deratizare, trebuie pedepsiți exemplar.

Primarul Timișoarei Nicolae Robu susține, într-o postare pe Facebook, că femeia și cei doi copii și-au pierdut viața „în urma nerespectării normelor în vigoare de către persoane iresponsabile implicate în procesul de deratizare”.

„Desigur, e în derulare o anchetă și probabil va urma un proces judiciar care va stabili responsabilitățile și pedepsele conexe, dar asta nu-i poate readuce la viață pe cei decedați! Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecințe potențiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noștri! Ei trebuie exemplar pedepsiți!”, a mai scris Nicolae Robu pe pagina de socializare.

Acesta susține că Primăria nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat, pentru că deratizarea s-a făcut pe un domeniu privat.

Potrivit Ministerului Sănătății, șapte pacienți, dintre care trei copii, sunt internați în spitalele din Timișoara în urma acestui caz.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia care a avut loc la Timișoara, unde o femeie și doi copii au murit, după ce în bloc s-a făcut deratizare, potrivit șefului IPJ Timiș, Aurelian Alin Petecel.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata