Noul LG Optimus se vinde în România

34

LG aduce în România, din iulie 2010, telefonul inteligent cu sistem de operare Android, LG Optimus (LG GT540), potrivit unui comunicat de presă al LG Electronics România.

‘LG Optimus este alegerea excelentă pentru consumatorii care îşi doresc un telefon inteligent, dar în acelaşi timp intuitiv. Acesta este un dispozitiv care a fost conceput pentru consumatorii obişnuiţi care vor sa trăiască experienţa oferită de telefoanele inteligente, însă care au ezitat până în prezent datorită complexităţii utilizării acestora.
Am creat telefonul LG Optimus pentru a fi uşor de utilizat, dar la fel de performant ca orice alt telefon inteligent, şi avem convingerea că tot mai mulţi consumatori vor alege să utilizeze acest tip de terminal’, a declarat Claudia Popa, director de vânzări divizia de telefoane mobile a LG Electronics România.

LG Optimus permite utilizatorilor să beneficieze de un număr mare de aplicaţii specifice platformei Android, dar şi de sincronizarea automată cu toate serviciile Google disponibile pentru mobil. Cu acces facil la peste 30.000 de aplicaţii şi jocuri ce pot fi descărcate de pe platforma Android Market, consumatorii pot beneficia de o experienţă unică şi personalizată a utilizării LG Optimus.

De asemenea, terminalul oferă o varietate de funcţii avansate pentru pasionaţii reţelelor sociale, având un cont Google sincronizat automat, utilizatorii trebuie să se înregistreze o singură dată pentru a accesa YouTube, Gmail, Gtalk, Google Maps şi alte pagini de interes.
LG Optimus oferă beneficiile terminalelor inteligente într-un pachet avantajos de conexiune internet cu acces direct la Google, şi poate fi setat pentru a afişa de la trei, până la cinci sau şapte ecrane de start cu cele mai utilizate aplicaţii, ştiri, meteo sau alte informaţii preferate de utilizator.

Cu un design distinctiv şi dimensiuni reduse, LG Optimus este disponibil în varianta titan silver, şi include o baterie de 1500 mAh de lungă durată, o mufă pentru căşti de 3.5 mm, bluetooth 2.1, GPS, slot pentru memorie externă microSD de până la 32GB, patru teme personalizate a ecranului principal şi funcţia de notificare în momentul blocării ecranului. LG Optimus este disponibil, din luna iulie, în reţeaua magazinelor Orange, iar potrivit site-urilor de vânzări online, un astfel de telefon se vinde cu minimum 1.170 de lei.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News