Nu putem să sărbătorim 1 Mai, în timp ce 1 milion de oameni sunt şomeri

PSD nu va sărbători cu mare fast Ziua Internaţională a Muncii, din cauza disponibilizărilor masive care au loc, a declarat Preşedintele partidului, Victor Ponta. ”Sunt convins că şi liderii de sindicat, care sunt mai buni politicieni decât mine, au aceeaşi părere.

Nu cred şi nici nu vrem ca PSD să confişte ziua de 1 Mai pentru că ea nu este ziua niciunui partid politic, a niciunui sindicat sau a altceva. Nu avem niciun motiv de bucurie pentru a sărbători această zi. Noi considerăm că lucrurile merg prost. Nu ne putem bucura atunci când un milion de oameni vor rămâne şomeri”, a declarat Victor Ponta, aflat la Iaşi pentru a lua parte la Conferinţa Judeţeană a filialei PSD.

Liderul PSD a afirmat că pe plan local fiecare filială locală are dreptul de a sărbători după cum consideră de cuviinţă. El a recunoscut că pe 1 Mai va fi prezent în Valea Jiului, la Lupeni unde va sărbători ”în condiţii de criză”. Preşedintele PSD, Victor Ponta, alături de secretarul general Liviu Dragnea, fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu şi preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, se află la Iaşi, unde se desfăşoară alegerile pentru desemnarea viitorului lider al organizaţiei judeţene.

Pentru şefia organizaţiei PSD Iaşi şi-au depus candidatura vicepreşedinţii filialei Mihai Mihalache (primarul comunei Schitu Duca) şi Constantin Adăscăliţei (vicepreşedinte al CJ Iaşi) precum şi actualul lider Gheorghe Nichita (primarul Iaşiului).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata