Încă un bebeluş ars la Giuleşti a murit noaptea trecută

Încă unul dintre nou-născuţii aduşi de la Maternitatea Giuleşti a decedat joi (19 august 2010) la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, numărul bebeluşilor care au murit fiind de cinci.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Alexandru, bebeluşul a decedat joi şi era unul din cei doi intubaţi şi prezenta starea cea mai gravă. Din cei şase nou-născuţi rămaşi unul este intubat. Starea tuturor celor şase este stabilă, dar foarte gravă, susţin reprezentanţii Spitalului Grigore Alexandrescu. O explozie urmată de un incendiu s-a produs, luni seară, în jurul orei 18,40, la Secţia de reanimare nou-născuţi din cadrul maternităţii Giuleşti din Bucureşti.

În urma exploziei, au fost evacuate 113 persoane, respectiv 53 de copii şi 60 de femei. Trei nou-născuţi au decedat în timpul incendiului şi opt bebeluşi au fost evacuaţi cu arsuri medii şi grave la Spitalul Grigore Alexandrescu. Cea de-a patra victimă a încetat din viaţă a doua zi dimineaţă. În prezent, procurorii, poliţiştii şi echipe specializate continuă investigaţiile în acest caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata