Numiri de secretari de stat la Agricultură, Economie şi Turism

Adrian Rădulescu, nominalizat anul trecut să preia portofoliul Agriculturii în Cabinetul Lucian Croitoru, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, printr-o decizie a premierului Emil Boc.

Primul-ministru a semnat şi decizia pentru numirea lui Barna Tanczos în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Iosif Moldovan a fost desemnat în funcţia de secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, iar Borbely Karoly va fi secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Totodată, Ion Anghel, secretar general la Ministerul Mediului şi Pădurilor, va îndeplini, prin aplicarea mobilităţii, atribuţiile de secretar general în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Premierul a mai decis exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, de către Lorant Para a funcţiei de secretar general adjunct la Ministerul Mediului şi Pădurilor.
În cadrul aceleiaşi instituţii, Sorin Sergiu Chelmu a fost promovat temporar în funcţia de secretar general adjunct.

La rândul său, secretarul general adjunct la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Petraşcu, a fost numită, prin aplicarea mobilităţii, în funcţia de secretar general la Ministerul Mediului şi Pădurilor, potrivit unei decizii semnate de premierul Emil Boc. Nicolae Giugea a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata