Conturile unor clienţi ai BCR, golite prin fraudă de către o angajată a băncii!

– Acuze grave la adresa unei functionare de la o sucursala bancara din Somcuta Mare, care este cercetata pentru ca ar fi golit conturile mai multor clienti. Prejudiciul depaseste un milion de lei, potrivit unor informatii neconfirmate oficial, relatează eMaramures.ro

 

Mai multi clienti ai sucursalei BCR Somcuta Mare s-au trezit cu conturile goale in momentul in care au verificat starea acestora, astfel incat s-au adresat conducerii bancii pentru a da de urma banilor. Initial, acestia au crezut ca este vorba de o incurcatura, dar au intrat la banuieli in momentul in care au aflat ca sunt mai multi pagubiti.

Un administrator de firma din Somcuta Mare a spus ca avea in cont 300.000 de lei, iar o localnica a reclamat disparitia sumei de 16.000 de lei. Acestea nu sunt singurele cazuri, pentru ca o familie din zona s-a trezit fara 30.000 de lei pe care ii avea transformati in obligatiuni. Pagubitii au precizat ca suspecta pentru delapidare pare sa fie o functionara de la scucursala din Somcuta Mare, care intr-un termen foarte scurt si-a ridicat o vila impunatoare in Valenii Somcutei si care nu ar fi reusit asta doar din salariu.

„Suntem in curs de finalizare a analizei acestor sesizari. In functie de rezultate, vom intreprinde demersurile necesare conform normelor si legilor in vigoare, demersuri care pot merge pana la plangere penala impotriva celor suspectati de manevre frauduloase„, a precizat directorul executiv al Directiei Comunicare din cadrul BCR, Cornel Cojocaru.

Citește și
1 Comentariu
  1. sandu spune

    asta se intampla daca in banci se angajeaza salariati care au recomandari de la crasmari, comercianti si alti patroni romani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata