O fană înfocată i-a procurat otrava Mădălinei Manole. Procurorii caută furnizorul

Mădălina Manole s-a sinucis, astăzi fiind înmormântată la Ploieşti. Artista a băut aproape o jumătate de litru de Furadan, otravă care în Africa este folosită la omorârea leilor. O fană i-a procurat substanţa interzisă de pe Internet, scrie Realitatea.net

Mădălina Manole va fi condusă astăzi pe ultimul drum, raportul medico-legist confirmând că artista s-a sinucis cu o otravă puternică.

Cea care i-ar fi procurat otrava Mădălinei este chiar o fană înfocată. Ea a fost audiată şi a susţinut că Mădălina ar fi sunat-o şi i-ar fi cerut Furadan. Femeia ar fi cumpărat otrava de pe internet cu 300 de lei, bani plătiţi de Mădălina. Poliţiştii îl caută pe furnizorul de Furadan şi spun că acesta riscă între 3 şi 15 ani de închisoare pentru comercializare de substanţe interzise.

Criminaliştii susţin că artista şi-ar fi pregătit bine gestul.
„Dorinţa ei de a muri a fost atât de mare încât a ingerat o cantitate mare de substanţă toxică, pe care doar dacă o miroşi nu-ţi place, dar să o înghiţi”, a declarat criminalistul Dan Antonescu.

Citește și
2 Comentarii
  1. pensionar spune

    PENSIA DE MIZERIE, VENITURI TAIATE, SOMAJUL IN CRESTER, CRIMINALITATEA, HOTIA, LIPSA DE MEDICAMENTE, SCUNPIREA DE MEDICAMENTE, INCHIDEREA SALOANELOR DE SPITAL ABERATI LUI BALTAZAR ALTI BANCHERI CA PENSIA A CRESCUT CU 70%, CE ESTE MINCIUNA ORDINARA, NU ESTE OTRAVA PUTERI???????CINE FURNIZEAZA ASEMENEA OTRAVURI POPULATIEI PENSIONARILOR NU SUNT CAUTATI DE ORGANELE STATULUI???????DE CE NU??????SUNT SLUGILE PUTERI CARE NE OTRAVESC VIATA.

  2. MAAT (HAC)zeita ADEVARULUI si a DREPTATII spune

    mai degraba altcineva a turnat in gura datei madalinao cantitate ce putea dobora si un leu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata