O prostituată din Piatra Neamţ datorează aproape un milion de lei bugetului local

O prostituată din municipiul Piatra Neamţ deţine recordul în materie de amenzi în judeţ, cu aproape 90.000 de lei datoraţi bugetului local.

Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Taxe şi Impozite Piatra Neamţ, tânăra a adunat amenzi în valoare totală de 87.000 de lei. În condiţiile în care amenda pentru prostituţie este cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei, rezultă că prostituata a încasat cel puţin 87 de amenzi din partea poliţiştilor.
Direcţia de Taxe şi Impozite a înaintat dosarul în instanţă, pentru recuperarea debitelor, însă este greu de crezut că se va întâmpla aşa ceva, dat fiind faptul că majoritatea prostituatelor nu au nici locuinţă şi nici alte bunuri care pot fi executate silit.

Pe locul al doilea în topul amenzilor se clasează un şofer care are de achitat către bugetul local amenzi în valoare de 9.000 de lei. Locul al treilea este ocupat de un cerşetor care totalizează amenzi de 3.500 de lei. Valoarea totală a debitelor pe care Direcţia de Taxe şi Impozite le are de încasat de la contravenienţi este de 1,7 milioane de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata