O sticlă de whisky dintr-o ediţie limitată va fi licitată la Mamaia

8

O sticlă foarte rară de whisky Chivas Regal by Christian Lacroix va fi scoasă la licitaţie pe 30 aprilie 2010, în clubul Crush din Mamaia, după concertul trupei RIO. Sticla va reveni celui ce va reuşi să ofere o sumă peste care nimeni altcineva să nu mai poată licita în plus.

În prezent, în lume au rămas foarte puţine sticle din această ediţie limitată ce poartă semnătura celebrului creator de modă Christian Lacroix. Creatorul de modă spunea despre această băutură că „gustul ei îţi inspiră un sentiment de roialitate”. Organizatorii se aşteaptă să fie o licitaţie destul de aprigă luând în considerare faptul că la petrecere vor fi prezente multe personalităţi cu dare de mână.

Banii rezultaţi în urma acestei licitaţii vor fi donaţi pentru o cauză umanitară. Amfitrionul acestei seri va fi prezentatorul de televiziune Virgil Ianţu. Petrecerea din clubul Crush face parte dintr-o serie de patru ce se vor desfăşura în perioada 29 aprilie – 2 mai, cu această ocazie dându-se deschiderea „Sezonului de distracţie”, o serie de petreceri ce se aşteaptă să ţină capul de afiş în staţiunea Mamaia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata