Olt: Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a fost schimbată

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Olt a fost schimbată miercuri, fiind înlocuiţi inspectorul şcolar general al judeţului, precum şi cei doi adjuncţi ai săi.

În funcţia de inspector şcolar general a fost numită Daniela Ţârcomnicu, în locul lui Adrian Bărbulete, iar în cele două funcţii de inspector şcolar general adjunct au fost numiţi Victor Iacobescu şi Luminiţa Popescu. Aceştia din urmă i-au înlocuit pe Mariana Gheorghe şi Liviu Mitroi.

Daniela Ţârcomnicu a fost până miercuri director adjunct al Liceului Tehnologic Metalurgic din Slatina, Luminiţa Popescu este profesor de limba română la Colegiul Naţional „Ioniţă Asan” din Caracal şi Victor Iacobescu este profesor de limba română la Colegiul „Radu Greceanu” din Slatina şi în ultimii 10 ani a fost de mai multe ori inspector şcolar.

Luminiţa Popescu este preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Olt.

Sursa: agerpres
Citește și
1 Comentariu
  1. COANDĂ SILVIU spune

    Personal mă bucur pentru schimbările de la inspectoratul școlar județean Olt … Întotdeauna m-am bucurat și cu ani în urmă când n-a mai fost x,y sau z in funcție pe acolo …Ha ha ha ha ha …. Ha ha ha ha ha … În sfârșit b…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata