Oprescu vrea olimpiadă la Bucureşti „undeva prin 2020”

După ce a vizitat marţi şantierul stadionului „Lia Manoliu”, primarului general al Capitalei i s-a părut că şi capitala României ar putea să satisfacă fără probleme cerinţele pe care le impune organizarea unei Olimpiade. „Undeva prin 2020”, este termenul pe care şi l-a acordat Sorin Oprescu ca să pună lucrurile la punct, scrie Adevărul.

„Cu siguranţă în cea de-a cincea sau a şasea lună a anului viitor vom avea deja un meci organizat pe acest stadion, iar până în anul 2012 alte trei mari evenimente vor fi organizate, astfel încât finala cupei Europa League să se desfăşoare în siguranţă„, a spus Sorin Oprescu după ce a vizitat şi vestiarele sportivilor.

Primarul general a văzut câteva din loje, spaţiul destinat exclusiv pregătirii sportivilor, precum şi spaţiile destinate presei, în aceste locuri fiind deja începute finisajele.

Valoarea totală a contractului pentru Stadionul Lia Manoliu este de aproximativ 500 milioane de lei, din care, până la sfârşitul anului 2009 s-au plătit 203 milioane de lei, bugetul alocat de municipalitate în 2010 acestei investiţii fiind de 146 de milioane de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata