Opţiunea în noiembrie va fi să continuăm sistemul Băsescu sau să facem o schimbare până la capăt, declară premierul ţării

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat marți, pe Aerodromul Tuzla, că se observă o similitudine între proiectele politice ale Alianței Creștin Liberale (ACL) și cele promovate de regimul lui Traian Băsescu, iar în aceste condiții în alegerile prezidențiale din noiembrie opțiunile vor fi de continuare a sistemului Băsescu sau o schimbare până la capăt.

„Am constatat că de fapt Alianța Creștin Liberală și domnul Iohannis nu fac decât să preia și să ducă mai departe toate ideile și proiectele pe care regimul Traian Băsescu le-a promovat în ultimii 10 ani. Sunt de fapt aceiași oameni, căci nu prea s-a schimbat nimic, tot cei care erau în jurul lui Traian Băsescu, aceleași idei. Se susțin reciproc, aceeași mas-media, aceiași jurnaliști care-l susțineau pe Traian Băsescu susțin ACL și pe Klaus Iohannis și atunci este foarte clar că opțiunea în noiembrie va fi continuăm sistemul Băsescu cu ACL, Blaga, Iohannis și toți ceilalți sau facem o schimbare până la capăt. Evident că eu voi cere votul pentru schimbare fundamentală”, a declarat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a efectuat, marți, o vizită pe platforma maritimă Ocean Endeavor din zona românească de ape adânci a Mării Negre, unde companiile ExxonMobil și Petrom efectuează foraje de explorare pentru zăcămintele de gaze naturale. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata