Orban anunță că PNL vrea schimbarea președinților Camerei Deputaților și Senatului

Ludovic Orban a afirmat că președinților Camerei Deputaților și Senatului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu, ar trebui să le fie rușine pentru că au ascultat ordine de partid și nu au participat la plenul reunit. El a precizat că PNL nu se simte confortabil cu cei doi la șefia celor două Camere.

„După părerea mea, ar trebui să le fie rușine. Eu nu mai știu o procedură de învestire a unui Guvern în ultimii 30 de ani, în care președinții celor două Camere să reuze s-și exercite atribuțiile numai pentru că le-au cerut șefii de partid ca nu cumva să asigure un vot în plus la cvorum, că dacă ar fi condus ședința, ar fi fost cvorum. Să le fie rușine. Un astfel de comportament n-are ce căuta într-o Românie normală, într-o Românie caree respectă Legea, care respectă cetățenii săi și evident că nu ne simțim confortabil care în fruntea acestor Camere să fie persoane care nu face altceva decât să respecte cele mai absurde ordine date politic de șefii de partid”, a afirmat Ludovic Orban, luni la Parlament, întrebat dacă PNL va face demersuri pentru a fi schimbați președinții Camerei și Senatului.

Guvernul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 de voturi necesare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata