Orban anunță ședință informală la Palatul Victoria, după depunerea jurământului la Cotroceni

Ludovic Orban a declarat că noua echipă guvernamentală va avea o ședință informală la Palatul Victoria după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni. Guvernul Orban va depune jurământul, luni, de la ora 19.00, potrivit Administrației Prezidențiale.

„Imediat după depunerea jurământului, vom avea o ședință informală la Palatul Victoria, pentru a stabili toate detaliile acțiunii ulterioare. Vom avea un plan de instalare pe fiecare minister. De asemenea, vom stabili toate deciziile importante care trebuiesc luate să fie pregătite pentru ședința de Guvern și pentru alte structuri organizatorice la nivel guvernamental, care vor fi convocate pentru viitorul apropiat”, a afirmat Ludovic Orban, luni seara, după ce Parlamentul a acordat votul de încredere noului Executiv.

Președintele PNL a adăugat „suntem pregătiți să începem în forță activitatea”.

Ludovic Orban a mai precizat că a discutat cu președintele Klaus Iohannis.

„Am vorbit cu președintele României. Așteptăm derularea procedurilor și imediat după începerea procedurilor după vom fi invitați la Cotroceni pentru depunerea jurământului. Domnul președinte Iohannis va spune ce va avea de spus la ceremonia de depunere a jurământului”, a conchis Orban.

Parlamentul a acordat, luni în plen reunit, votul de învestitură Guvernului Orban. Au fost 240 de voturi „pentru”, pentru învestire fiind necesare 233 de voturi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata