Orban: Toate sondajele au indicat că preşedintele Iohannis câştigă, indiferent de contracandidat

Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat, marți seara, că toate cercetările sociologice realizate la comanda liuberalilor arată că preşedintele Klaus Iohannis, candidatul partidului la alegerile prezidențiale, va câştiga detaşat al doilea tur de scrutin, indiferent de contracandidat.

„Nu ştiu ce se întâmplă la ei în partid (PSD – n.r.) şi mă interesează foarte puţin. Bătălia noastră este o bătăie care durează de foarte multă vreme împotriva unui PSD care a reuşit să-i determine prin promisiunile mincinoase din 2016 pe foarte mulţi oameni să-i voteze şi s-a văzut foarte clar că odată ce au dobândit puterea nu au folosit-o în interesul cetăţeanului şi au folosit-o în interesul clientelei de partid. Suntem pe punctul de a da lovitura decisivă, de a câştiga în mod decisiv în turul doi. Toate cercetările sociologice care le-am făcut începând cu trei luni înainte de alegeri au indicat foarte clar că preşedintele Iohannis câştigă în turul doi la o diferenţă foarte mare, cu orice candidat”, a declarat Ludovic Orban la România Tv.

El a susținut că este o temă falsă dezbaterea la care Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis.

„Ambii candidaţi sunt foarte bine profilaţi”, a mai arătat Orban, apreciind că românii au discernământ şi pot alege şi în afara dezbaterii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata