Orban: Trebuie reglementări pentru asigurarea accesului pe piață a producătorilor autohtoni

Ludovic Orban a declarat, miercuri, la predarea mandatului ministrului Agriculturii Adrian Oros, că trebuie asigurate condiții egale de acces pe piață pentru agricultorii autohtoni, spunând că „vremea gostaturilor a trecut”. Premierul a precizat că trebuie făcute reglementări în acest sens.

„Sigur că vremea gostaturilor a trecut. Sigur că pentru producătorii români trebuie să asigurăm condiții egale de acces pe piață și asupra acestui lucru noi am fost susținătorii unui proiect legislativ care sperăm să fie pus în practică, de altfel este și unul dintre punctele care există în programul de guvernare, dar sincer cred că nu statul trebuie să se ocupe de această activitate”, a afirmat Ludovic Orban.

Șeful Executivului a adăugat că sunt necesare reglementări care să asigure accesul la piață pentru producătorii autohtoni.

„Trebuie reglementări clare pentru a asigura accesul la piață pentru producătorii autohtoni și dacă aceste reguli sunt respectate nu mai este nevoie să face, sau să refacem gostaturile de odinioară”, a conchis Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata