Ordinul pentru aprobarea listei contribuabililor reactivaţi, în vigoare din 11 noiembrie 2009

Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr.1605 pentru aprobarea Listei contribuabililor reactivati va intra in vigoare in data de 11 noiembrie 2009, informeaza ANAF.

Acest ordin a fost emis pe 26 octombrie 2009 si a fost afisat concomitent la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si pe pagina de Internet a Ministerului Finantelor Publice – portalul ANAF, urmând a intra in vigoare in termen de 15 zile de la data afisarii.

În conformitate cu prevederile art. 153 alin.(8) din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, contribuabilii inscrisi in Lista contribuabililor reactivati pot sa solicite inregistrarea in scopuri de TVA, ca urmare a incetarii situatiei care a condus la scoaterea din evidenta.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice. În cadrul ANAF se organizeaza si functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata