Ovidiu Anton despre excluderea României de la Eurovision: Încerc să zâmbesc şi să nu mă ia valul, însă… e nedrept

Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2016, anunţă, într-o postare pe Facebook, că a primit înştiinţarea oficială prin care i se spune că nu va participa la acest concurs din cauza excluderii României din competiţie, adăugând că încearcă să nu se lase dus de val şi menţionează că este „nedrept”.

„Dragi prieteni, am primit şi eu într-un final înştiinţarea oficială. Încerc să zâmbesc şi să nu mă ia valul, însă… e nedrept”, a scris Ovidiu Anton pe reţeaua de socializare.

El arată că rămâne „acelaşi artist sincer” şi cu toate acestea „trebuie” să se declare învins.

„Eu rămân acelaşi, acelaşi artist sincer, acelaşi luptător care a câştigat prin votul juriului şi al publicului… dar cu toate astea, paradoxal, trebuie să mă declar învins… de cine? de ce? Corect???… nu ştiu cum să o spun frumos acum, aşa că mă abţin”, precizează el.

European Broadcasting Union i-a retras Televiziunii Române calitatea de membru ca urmare a neplăţii unor datorii în valoare totală de 16 milioane de franci elveţieni. Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016, care va avea loc în luna mai — se anunţă vineri pe site-ul eurovision.tv. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata