Parc de distracţii pe 160 de hectare, între Sfântu Gheorghe şi Braşov

Un parc sportiv şi de distracţii, care se întinde pe o suprafaţă de aproape 160 de hectare, va fi inaugurat pe 1 Mai, în localitatea covăsneană Chichiş, aflată la jumătatea drumului dintre Sfântu Gheorghe şi Braşov.

Investiţia aparţine unui om de afaceri braşovean, care a început construcţia în urmă cu aproape un an.

Parcul oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber, aici fiind amenajate spaţii pentru grătare, teren de minifotbal, tenis de câmp, de volei, tir cu arcul, echitaţie şi circ.

Turiştii vor avea posibilitatea de a pescui, a face plimbări cu ATV, cu barca şi hidrobicicleta, dar şi de a juca fotbal-golf, un sport nou în România.

În această vară va fi amenajat şi un ştrand, un teren de paint ball, skate parc şi o mini grădină zoologică.

Cazarea se poate face în camping şi rulote, căsuţe lacustre, corturi indiene sau bungalow-uri, care, deşi sunt construite într-un stil rudimentar studiat, dispun de curent electric şi chiar şi conexiune wireless la internet.

Directorul PR al parcului de distracţii, Romina Drăgoiu, a declarat  că turiştii au posibilitatea de a obţine abonamente gratuite în anumite zone de agrement dacă se înscriu pe site-ul www.naturaparc.ro.

De asemenea, în perioada 1-9 mai, Natura Parc oferă zilnic primilor 500 de clienţi acces gratuit la spectacolele de circ, precum şi alte surprize, premii şi gratuităţi.

Deschiderea parcului va avea loc sâmbătă, la ora 10,00, iar în program sunt cuprinse concerte, concursuri şi un joc de artificii. Printre invitaţi se numără Gabi Jugaru şi interpretele de muzică Annamaria Dancs şi Anamaria Ferencz.

Investitorii susţin că vor oferi aproape o sută de locuri de muncă şi estimează că vor avea în fiecare an între 40-50.000 de vizitatori.

Accesul către parc se face din DN 13 Brasov-Sf. Gheorghe, la km 16 cu auto sau cu trenul până în Halta Chichiş, de unde turiştii pot fi preluaţi de trenuleţul Thomas şi conduşi în zonele de distracţie.

Citește și
1 Comentariu
  1. no name spune

    mi se pare o mare tiganie, facuta pt gratare si manele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata