Părinţii unuia dintre bebeluşii morţi la Maternitatea Giuleşti cer daune de 5 milioane de euro

Stelian Păuna şi Mădălina Arcudean, părinţii uneia dintre fetiţele care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au început lupta împotriva sistemului, scrie Adevărul.ro.

„Vom cere daune morale şi material în valoare de 5 milioane de euro. Părinţii sunt decişi să meargă până în pânzele albe, mai ales că în mod cert se va începe trimiterea în judecată „în masă”. Avem toate şansele să câştigăm procesul, dar poate nu întreaga despăgubire”, ne-a declarat astăzi Beatrice Comăniceanu, avocata familiei din Giurgiu, cea care a lucrat în trecutul apropiat la cazuri asemănătoare, cum este cel al bebeluşului ars după ce a fost uitat în incubator.

Copii au ars la 200 de grade Celsius

Două familii care şi-au pierdut copiii în incendiul de la Giuleşti au discutat aseară cu avocata Comăniceanu în vederea stabilirii etapelor acţionării în justiţie. Este vorba despre Stelian Păuna şi Mădălina Arcudean şi despre Mihaela Damian şi Ylmaz Alriz, ambele cupluri şi-au pierdut fetiţele în incendiul de la Giuleşti. „Deocamdată doar Stelian şi Mădălina vor să-şi caute dreptatea în justiţie, ceilalţi părinţi nu s-au hotărât”, a mai spus avocata.

„Eu nu prea cred că cineva va fi cu adevărat pedepsit dar nici nu putem sta cu mâinile în sân”, ne-a spus Stelian Păuna.

Cele două cupluri şi-au pierdut fetiţele în ziua fatidică şi acum , după ce şi-au înmormîntat bebeluşii spun că singura lor alinare va fi faptul că vinovaţii vor plăti. Daunele se cer în calitate de parte vătămată în dosarul instrumentat deja de Parchet în acest caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata