Patriciu vrea să ajungă la afaceri de 60 milioane euro din pariuri sportive, cu 400 de cafenele-agenţii

– Businessul de pariuri sportive al miliardarului Dinu Patriciu, 1×2 Bet Cafe Arena, pe care acesta il dezvolta in paralel cu reteaua de chioscuri Mic.Ro, vrea sa muste 40% din piata de profil pana in 2014, cu 400 de agentii si 2.000 de angajati, potrivit datelor furnizate de companie.

Reprezentantii Mercadia – operatorul celor doua retele – au iesit ieri pentru prima data in fata presei la inaugurarea celei de-a 27-a cafenele de pariuri sportive 1×2 Bet Café Arena de pe piata, eveniment de la care Patriciu a fost insa absent, relatează Ziarul Financiar.

„Am facut traininguri la aproximativ 500 de oameni pana acum. Investitiile in reteaua de agentii vor fi de peste 40 de milioane de euro„, a afirmat Dan Ionescu, mana dreapta a miliardarului roman in cele doua businessuri.

Businessul de pariuri sportive este dezvoltat in parteneriat cu grupul englez Lottomatica, cu afaceri de 3 mld. euro la nivel global, care insa nu detine actiuni in cadrul operatorului local al cafenelelor, ci incaseaza un comision din veniturile companiei romanesti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata