Patriciu vrea să ajungă la afaceri de 60 milioane euro din pariuri sportive, cu 400 de cafenele-agenţii

30

– Businessul de pariuri sportive al miliardarului Dinu Patriciu, 1×2 Bet Cafe Arena, pe care acesta il dezvolta in paralel cu reteaua de chioscuri Mic.Ro, vrea sa muste 40% din piata de profil pana in 2014, cu 400 de agentii si 2.000 de angajati, potrivit datelor furnizate de companie.

Reprezentantii Mercadia – operatorul celor doua retele – au iesit ieri pentru prima data in fata presei la inaugurarea celei de-a 27-a cafenele de pariuri sportive 1×2 Bet Café Arena de pe piata, eveniment de la care Patriciu a fost insa absent, relatează Ziarul Financiar.

„Am facut traininguri la aproximativ 500 de oameni pana acum. Investitiile in reteaua de agentii vor fi de peste 40 de milioane de euro„, a afirmat Dan Ionescu, mana dreapta a miliardarului roman in cele doua businessuri.

Businessul de pariuri sportive este dezvoltat in parteneriat cu grupul englez Lottomatica, cu afaceri de 3 mld. euro la nivel global, care insa nu detine actiuni in cadrul operatorului local al cafenelelor, ci incaseaza un comision din veniturile companiei romanesti.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News