Patru parlamentari PSD au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Patru parlamentari PSD au semnat moțiunea de cenzură la adresa Executivului. Fostul deputat PSD Mihăiță Găină, fostul senator PSD Emanoil Savin, deputatul PSD Marius Bota și senatorul afiliat PSD Ioan Talpoș, potrivit documentului depus la conducerea Legislativului.

Potrivit listei de semnături ale moțiunii de cenzură depusă la cele două birouri permanente ale Parlamentului, patru aleși ai PSD, doi senatori și doi deputați, au semnat pentru demersul opoziției.

Moțiunea a mai primit 95 de semnături din partea PNL, 40 de semnături de la USR, 30 de semnături de la UDMR și 26 de semnături Pro România.

De asemenea, ALDE a contribuit cu 20 de semnături, PMP cu 17 semnături, iar minoritățile cu 2 și independenții cu 4 semnături.

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului nu au întrunit, marți seară, cvorumul necesar desfășurării ședinței în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură, a afirmat președintele Camerei Marcel Ciolacu.

Urmează să aibă loc o ședință a Birourilor permanente ale Parlamentului, miercuri, de la ora 10.30, pentru a decide calendarul moțiunii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata