Payten achiziţionează pachetul majoritar de acţiuni din ContentSpeed

În prezent, Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group), lider în soluţii de plată, îşi continuă extinderea şi face o nouă investiţie strategică în eCommerce printr-un parteneriat cu liderul local în servicii şi soluţii software dedicate comerţului electronic, ContentSpeed.

Calitatea de acţionari majoritari, Payten şi ContentSpeed vor accelera dezvoltarea soluţiilor existente, dar şi noi servicii dedicate comercianţilor online din România şi Spaţiul Economic European.

Înfiinţată în 2003 agenţia ContentSpeed, a fost un deschizător de drumuri în comerţul electronic autohton şi continuă să seteze noi standarde în industrie.

„Focusul companiei este de a urma şi depăşi tendinţele din piaţă, crescând oferta de soluţii de business prin utilizarea tehnologiilor moderne şi a inovaţiei. Prin urmare, ne face o deosebită plăcere să întâmpinăm ContentSpeed în cadrul Payten Group. Împreună cu noul membru al grupului vom putea oferi clienţilor noştri medii şi mari creştere şi performanţa în canalul de vânzare online devenit infrastructură critică pentru orice afacere”, a declarat Gabriel Zainea, membru al Consiliului de Administraţie ASEE/Payten şi Coordonator Local M&A.

Prin această achiziţie  se confirmă strategia Payten de dezvoltare continuă şi diversificare a ofertei de servicii şi soluţii premium pentru clienţii săi. Identificarea de noi oportunităţi şi sinergii care să ducă la o creştere accelerată a fost constant o prioritate pentru Payten, se mai menţionează în comunicat.

Aşadar, ContentSpeed este o agenţie care creează magazine online de succes. Atât branduri de renume, cât şi start-up-uri, au ales platforma de eCommerce ca infrastructură pentru canalul lor de vânzare online. Portofoliul de clienţi este format din retaileri tradiţionali B2C, producători şi companii de distribuţie B2B din diferite industrii: FMCG, IT&C, produse cosmetice, fashion, bijuterii, pharma, librării şi edituri, casă şi grădină etc. Printre clienţi se numără Sephora, Romstal, Chicco, Fuchs, Cellini, Teilor, Herlitz-Pelikan, Professional PharmaLine, Remedium Farm, Duc Farm, MedLife, Wuerth Romania, Teraplast SA, Amigo & Intercost, Elan Trio, Nova Pan, Caparol, Nexxon, Hochland etc.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata