Percheziţii în judeţul Caraş-Severin; evaziune de 5 milioane lei

Procurorii Parchetului General efectuează luni, 14 iulie, nouă percheziții în județul Caraș-Severin, în cadrul unei anchete ce îi vizează pe reprezentanții unor societăți comerciale acuzați că au înregistrat în evidențele contabile operațiuni fictive, cauzându-se un prejudiciu estimat la 5 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorii efectuează cercetări față de reprezentanți ai unor societăți comerciale de pe raza județului Caraș-Severin sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani, existând suspiciuni că în perioada 2009 — 2014 ar fi înregistrat în evidențele contabile operațiuni fictive, cauzându-se un prejudiciu estimat la 5 milioane de lei.

Acțiunea este efectuată cu sprijinul Direcției de investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și cu suportul tehnic și informativ al Serviciului Român de Informații. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata