Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în care este implicat un grup de firme din media

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează joi, 11 decembrie, 14 percheziții în București și Ilfov la sediile mai multor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani.

„Sunt efectuate 14 percheziții domiciliare care vizează sediile și punctele de lucru ale societăților comerciale implicate, precum și locuințele persoanelor bănuite, pe raza Municipiului București și a județului Ilfov. La acțiune participă aproape 100 de polițiști din cadrul unităților centrale ale Poliției Române”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București remis joi.

Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.

În cauză, procurorii beneficiază de suportul tehnic și informativ al Serviciului Român de Informații, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata