Percheziţii la persoane bănuite de furturi de produse petroliere; 108 persoane vor fi duse la audieri

Polițiștii efectuează marți dimineață, 7 octombrie, 112 percheziții în județele Ialomița, Buzău, Brăila și în București la locuințele unor persoane fizice bănuite de furt de produse petroliere, 108 persoane urmând a fi duse la audieri, potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

„În cadrul activităților, desfășurate în două dosare penale instrumentate de polițiștii ialomițeni, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Urziceni și Slobozia, se urmărește depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârșirea acestor infracțiuni și a bunurilor folosite la comiterea faptelor”, se arată în comunicat.

Prejudiciul este estimat la peste 1,8 milioane de lei, precizează sursa citată.

Persoanele vizate sunt bănuite că au furat produse petroliere din rezervoare de pe raza județului Ialomița, precum și de la depozite de colectare de țiței.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigații Criminale — IGPR, la care participă peste 650 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița, IPJ Buzău, IPJ Brăila și DGPMB, și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al DIPI. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata