Percheziţii la societăţi de panificaţie: bunuri de peste 150.000 de lei, indisponibilizate

Polițiștii Capitalei au indisponibilizat, în urma controalelor efectuate, cantitatea de peste 30.000 kg de făină, 2.300 kg de materii prime, dar și băuturi răcoritoare, în valoare totală de peste 150.000 de lei.

Totodată, polițiștii Capitalei specializați în investigarea fraudelor au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei.

„Acțiunea polițiștilor Capitalei din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor — Sector 3, a avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor de evaziune fiscală manifestate în acest domeniu de activitate economică, urmărindu-se în principal legalitatea înregistrărilor operațiunilor comerciale în evidențele financiar contabile, precum și a prevenirii și combaterii muncii la negru și la gri”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis vineri.

Polițiștii specializați în investigarea fraudelor, împreună cu specialiști din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Inspectoratului Teritorial de Muncă, au verificat joi patru societăți comerciale cu obiect de activitate în comercializarea produselor de morărit și panificație.

Polițiștii Capitalei continuă cercetările, față de reprezentanții a două dintre societățile comerciale controlate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de natură economică. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata