Peste 100.000 de alegători din Râmnicu Vâlcea sunt aşteptaţi duminică la vot

Democrat-liberalul Romeo Rădulescu se va confrunta duminică (25 aprilie 2010) în turul II al alegerilor pentru Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, cu social-democratul Remus Grigorescu.

Cei doi candidaţi rămaşi în cursă au avut la dispoziţie patru zile pentru a-i convinge pe cei peste 100.000 de alegători din Râmnicu Vâlcea să voteze pentru unul dintre cele două programe electorale.

În timp ce programul electoral al lui Romeo Rădulescu pune accent pe latura liberală – continuarea investiţiilor, sprijin industrial, dezvoltarea unor proiecte de turism, extinderea parcurilor industriale, atragerea de fonduri pentru infrastructură, programul lui Remus Grigorescu punctează cu prioritate latura socială – sprijin pentru pensionari şi pentru cetăţenii cu venituri mici, creşterea standardelor de viaţă pentru cei care locuiesc în cartierele periferice şi un sistem de servicii medicale accesibil tuturor categoriilor sociale.

Candidatul PSD, Remus Grigorescu, beneficiază şi de sprijinul electoral al PNL, potrivit declaraţiilor deputatului Cristina Buican, liderul organizaţiei judeţene a liberalilor vâlceni. La primul tur de scrutin, când s-au confruntat opt candidaţi, dintre cei 100.754 de cetăţeni cu drept de vot din Râmnicu Vâlcea s-au prezentat la urne 31.923, reprezentând un procent de 31,68%. În urma alegerilor din primul tur, Romeo Rădulescu (PDL) a obţinut 48,84% din voturi iar Remus Grigorescu (PSD), 30,93%.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata