Peste 18.000 de tichete electronice au fost rezervate de persoane fizice şi juridice în cadrul programului „Rabla”

Peste 18.000 de tichete au fost rezervate, până în prezent, în sistemul informatic al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) în cadrul programului „Rabla 2015”, potrivit unui comunicat de presă al instituției, transmis joi.

Rezervarea celor 18.000 de vouchere a fost realizată atât de persoanele fizice, cât și de cele juridice.

Pe de altă parte, AFM anunță închiderea unei alte etape de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice pentru programul ‘Rabla 2015’.

În cadrul programului, au fost analizate 1.243 dosare, din care 618 dosare au fost acceptate, pentru 2.089 de autovehicule, iar 625 de dosare au fost respinse.

Lista persoanelor juridice și a instituțiilor publice acceptate în program este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro) la secțiunea aferentă programului.

Potrivit sursei citate, la ora actuală, la registratura AFM au fost depuse 2.043 de dosare de către persoanele juridice și instituțiile publice. Persoanele interesate să participe la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național pot depune dosarele de finanțare la sediul AFM, până la data de 30 octombrie 2015.

Persoanele fizice care vor să achiziționeze o mașină nouă pot aplica, începând din 27 aprilie, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2015, bugetul alocat în acest sens de către autorități fiind de 162,5 milioane de lei.

Totodată, Programul ‘Rabla’ destinat persoanelor juridice, inclusiv instituțiilor publice, operatorilor economici fără personalitate juridică, organizațiilor profesionale care sunt organizate și își desfășoară activitatea într-una dintre formele de exercitare a profesiei liberale a demarat în data de 4 mai, cu o alocare de 5.000 de vouchere și un buget total de 37,5 milioane lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata