Peste 60 de pasionaţi de Dacii din cinci ţări, la întâlnirea clubului Drum Bun

Peste 60 de pasionaţi de autoturisme Dacia vechi, din cinci ţări, vor participa în perioada 20-22 mai la cea de-a treia întâlnire internaţională a cluburilor Drum Bun, eveniment organizat în judeţul Satu Mare.

Preşedintele Drum Bun România, George Negrea, a declarat luni, că vor ajunge iubitori de Dacii şi de maşini vechi din cinci ţări care vin de la sute de kilometri distanţă.

„Vor participa 65-70 de maşini din cinci ţări: România, Polonia, Ungaria, Republica Moldova şi Ucraina. Vor fi maşini inedite şi rare cum ar fi Dacia 1300 taxi export pentru Columbia, Dacia 1300 de Miliţie, Dacia 1300 neagră securistă. Vor mai fi şi maşini străine, precum un Mercedes din anii 30, sau două Volgi care vin de la Kiev”, a declarat George Negrea.

Parada vechilor maşini va avea loc sâmbătă, 21 mai, în centrul municipiului Satu Mare, de unde se va pleca într-o excursie în Țara Oaşului, unde se va servi o cină românească şi se va rămâne peste noapte. Vor fi organizate şi competiţii, urmând să fie acordare diplome pentru originalitate sau cea mai reuşită restaurare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: auto-bild.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata