Pitești a înflorit! Simfonia Lalelelor a ajuns la cea de-a 42-a ediție

Anotimpul florilor a sosit din nou! Și ce se potrivește mai bine cu acest sezon decât orașul Pitești? Când spunem Pitești cu siguranță ne vom gândi la simfonie. Cea a Lalelelor, desigur. Simfonia lalelelor este un eveniment care deja a devenit tradiție, ajungând la cea de-a 42 ediție. Copiii au defilat și au dansat în fața tuturor spectatorilor prezenți la parada de deschidere. Vremea nu a fost una tocmai foarte îngăduitoare, având în vedere că afară temperatura nu a trecut de 8 grade Celsius, iar mulți elevi au fost costumați doar în tricouri. Acest eveniment va dura trei zile și vor participa zeci de florari din toată țara.

Foarte mulți copii de la grădinițele și școlile din Pitești au devenit vedete la deschiderea festivalului Simfonia Lalelelor. Aceștia au primit costumații foarte colorate și pline cu flori.

Elevii au muncit foarte mult pentru a defila în fața politicienilor și a localnicilor, cu toate că au fost nevoiți să îndure temperaturile mici de afară. Foarte mulți dintre ei au fost îmbrăcați decât cu tricouri, cu toate că temperatura de afară a fost de maxim 8 grade celsius.

De asemenea, nici ediția de anul trecut nu a trecut neobservată și a stânit puțină revoltă după ce mai mulți copii au trebuit să se rostogolească pe ciment în fața premierului Viorica Dăncilă.

La acest eveniment anual, au participat și zeci de florari veniți din toate părțile țării. Aceștia sunt cei mai fericiți deoarece, cu ocazia Simfoniei Lalelelor, vânzările acestora cresc foarte mult.

Simfonia Lalelelor se numără printre evenimentele care au căpătat o tradiție. Evenimentul se organizează anual și acum a ajuns la cea de-a 42-a ediție. Cei care sunt curioși încă mai au timp să îi aplaude pe micii copii deghizați, pentru că evenimentul ține până duminică.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata