Piţi, făcut pe partea economică de Gigi! Primul antrenor care pierde bani în Ghencea

– Dincolo de simpla supărare că s-a despărţit de Steaua, Victor Piţurcă se consideră şi înşelat de către Gigi Becali! A muncit gratis trei luni, a inventat o echipă nou-nouţă şi numai nota de telefon a fost de 20.000 de euro! Gigi însă nu plăteşte.

Marea greşeală a lui Piţi, după cum singur se exprimă, e aceea că nu i-a pus pe masă lui Gigi Becali un contract ferm încă din prima zi a noului său mandat în Ghencea. Trăgând linie după lunile în care a condus Steaua, Piţurcă pleacă nu numai cu scandalul din toate aceste ultime zile, ci şi cu o gaură financiară semnificativă. Este vorba de aproape 80.000 de euro, reprezentând salariul pe care l-ar avea de primit conform înţelegerii cu Gigi Becali. Şi nu numai. Mai trebuie să achite acum şi salariile staffului său, în valoare totală de încă pe atât.

20.000 de euro, facturile telefonice!

În perioada precompetiţională, fostul manager general al Stelei a avut două note de plată la telefonul mobil – celebrul număr care se încheie cu 666 -, de câte 10.000 de euro pentru fiecare. Asta se datorează convorbirilor purtate pentru aducerea de jucători, Piţi vorbind pe cam toate continentele, în afară de Antarctica sau de Australia. În total încă 20.000 de euro. Dacă punem la socoteală şi salariile colaboratorilor săi, aproape 80.000 de euro, rezultă o pierdere de 180.000 de euro pentru Piţurcă, bani pe care e greu să-i mai recupereze de la Gigi Becali.

„Marea mea greşeală e că nu m-am dus la el cu un contract, de la primele discuţii: «Gigi, ăsta e! Semnezi? Bine, facem treabă. Nu semnezi? Asta e!»”, spune Victor Piţurcă, fost manager general Steaua.

Integral pe prosport.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata