Plumb: PSD nu îl susţine pe Ungureanu

Biroul Politic Național al PSD a decis luni să nu îl susțină pe Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE, a declarat președintele interimar al acestui partid, Rovana Plumb.

PSD nu susține nominalizarea făcută de către președintele Klaus Iohannis din următoarele motive: e o nominalizare făcută într-un mod total netransparent, fără să existe o consultare, PSD nu renunță la principiul ca un partid să nu aibă toată puterea, iar al treilea motiv este faptul că această nominalizare a fost, din punct de vedere politic, trecută prin votul PSD — în calitatea sa de prim-ministru, PSD a considerat că Mihai-Răzvan Ungureanu nu poate să reprezinte interesele țării, de aceea, în 2012, la moțiunea de cenzură, am votat împotriva guvernului condus de el”, a spus Plumb, la finalul ședinței BPN al PSD.

Ea a adăugat că grupurile parlamentare ale PSD vor lua, luni după-amiază, o decizie cu privire la modul în care vor acționa în timpul ședinței de plen reunit în care va fi votat Ungureanu — dacă parlamentarii rămân în sală și votează împotrivă sau aceștia nu vin la ședință. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata