Plumb: PSD nu îl susţine pe Ungureanu

Biroul Politic Național al PSD a decis luni să nu îl susțină pe Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE, a declarat președintele interimar al acestui partid, Rovana Plumb.

PSD nu susține nominalizarea făcută de către președintele Klaus Iohannis din următoarele motive: e o nominalizare făcută într-un mod total netransparent, fără să existe o consultare, PSD nu renunță la principiul ca un partid să nu aibă toată puterea, iar al treilea motiv este faptul că această nominalizare a fost, din punct de vedere politic, trecută prin votul PSD — în calitatea sa de prim-ministru, PSD a considerat că Mihai-Răzvan Ungureanu nu poate să reprezinte interesele țării, de aceea, în 2012, la moțiunea de cenzură, am votat împotriva guvernului condus de el”, a spus Plumb, la finalul ședinței BPN al PSD.

Ea a adăugat că grupurile parlamentare ale PSD vor lua, luni după-amiază, o decizie cu privire la modul în care vor acționa în timpul ședinței de plen reunit în care va fi votat Ungureanu — dacă parlamentarii rămân în sală și votează împotrivă sau aceștia nu vin la ședință. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Mihai Răzvan UngureanuPSDRovana PlumbSIE
Comentarii (0)
Adaugă comentariu