PMB: Spectacole, jocuri şi concursuri în parcurile Herăstrău şi Cişmigiu de Ziua Copilului

Spectacole, jocuri și concursuri vor fi organizate în parcurile Herăstrău și Cișmigiu de Ziua Copilului, potrivit unui comunicat al Municipalității.

La cea de-a treia ediție a „Festivalului Copiilor” din Parcul Herăstrău copiii vor avea parte în weekend de nenumărate surprize: plimbări cu ponei, ascensiuni cu balonul, carusel, sfere plutitoare, bărcuțele cu radiocomandă, spectacole de dans și muzică, desene pe asfalt, locuri de joacă gonflabile, concursuri de castele din nisip, animatori speciali, spectacolele de magie, dresaj canin și teatru pentru copii și spații de joacă special amenajate.

La evenimentul „Cișmigiul copiilor” copiii și adolescenții, cât și adulții care-i însoțesc, sunt invitați să petreacă această zi printre baloane, confetti, coifuri, trompete, clovni și chipuri pictate și să se bucure de o diversitate de spectacole, concerte, animație, jocuri și concursuri.

Personaje animate, mimi, jongleri, clovni și magicieni îi vor introduce pe cei mici într-o lume de poveste.

Corabia piraților le va oferi copiilor șansa de a intra în pielea unor personaje mult îndrăgite, iar Ferma animalelor îi va împrieteni pe cei mici cu necuvântătoarele.

Micuții sunt totodată așteptați să participe la ateliere de creație în cadrul cărora vor confecționa păpuși, vor deveni maeștri origami, vor desena și vor modela împreună alături de artiști plastici, vor asculta povești sau vor participa la experimente distractive, jocuri și concursuri.

Ziua Copilului va fi sărbătorită în weekend și la Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești” unde este organizat „Carnavalul copiilor”, un eveniment dedicat celor mici, plin de surprize, concursuri și spectacole.

Copiii vor fi invitați să participe la diferite jocuri, cum ar fi: Trasul cu arcul, Cursa cu obstacole, Găsește comoara! și Cel mai mare balon de săpun.

Cele mai îndrăgite personaje de poveste îi vor îndruma pe cei mici spre panourile decupate cu personaje din desene animate, pentru a face câte o fotografie pe care ulterior o vor primi cadou.

În cadrul atelierelor de creație, cei mici vor confecționa măști, păpuși din linguri de lemn, flori și mașinuțe din hârtie creponată.

De asemenea, magicianul Marian Râlea îi va invita pe copii la „Carnavalul păsărilor”.

De ziua lor cei mici sunt așteptați și la adăpostul de cai „Steaua Speranței”. Copiii pot să aleagă să călărească o parte dintre caii din adăpost în manejurile special amenajate.

Totodată, ei vor avea posibilitatea să își facă poze cu mascota adăpostului și vor primi o fotografie pe loc, restul urmând a le fi trimise după eveniment pe e-mail.

Aflată la a cincea ediție, „Parada Elevilor” va reuni în Piața Universității peste 20.000 de elevi. Ei vor defila pe traseul: Bdul Regina Elisabeta — Calea Victoriei — Bdul Națiunile Unite — Bdul Libertății — Piața Constituției.

Defilarea se va finaliza cu un concert original susținut de Smiley, Sore, Alex Velea și Cabron, amfitrionul evenimentului fiind Pavel Bartoș care a pregătit publicului un moment special alături de Smiley. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata