Poliţia de frontieră bulgară efectuează controale amănunţite la toate categoriile de autovehicule; creşte timpul de aşteptare la frontieră

Poliția de frontieră bulgară efectuează, începând de sâmbătă, 8 august, controale amănunțite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de așteptare la frontieră, precizează un comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

În aceste condiții, compania de drumuri recomandă ca, pentru trecerea în Republica Bulgaria, șoferii să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, de la Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă (rutier) și Vama Veche (rutier).

‘La punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe aceasta porțiune de drum. Odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, se circulă pe o singură bandă ce este în permanență supravegheată de antreprenor pentru asigurarea condițiilor de siguranță a circulației’, se arată în comunicatul citat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata