Poliţia despăgubeşte un şmecher căruia i-a luat permisul pentru că a trecut pe roşu

Timişoreanul Nour Kubaji, de 19 ani, trebuie să încaseze 1.300 de lei de la Poliţia Timiş, pentru că un agent de circulaţie l-a amendat pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Tânărul care şi-a recuperat astfel carnetul a făcut praf patru maşini în centrul Timişoarei, în urmă cu două săptămâni.

Poliţia Timiş trebuie să îi plătească 1.300 de lei unui tânăr de 20 de ani, pe care agenţii de circulaţie l-au amendat cu 480 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile, deoarece a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Nour Kubaji a fost tras pe dreapta de poliţişti în martie 2009, la nici două luni după ce obţinuse permisul de conducere. Agenţii de circulaţie au constat atunci că şoferul a trecut pe roşu la intersecţia străzilor Michelangelo cu Mihai Eminescu, din centrul Timişoarei.

Rămas fără permis de conducere, Nour Kubaji contestat amenda la Judecătoria Timişoara, unde a şi obţinut câştig de cauză, informează Adevărul.ro.

Judecătorii i-au anulat amenda în valoare de 480 de lei, i-au restituit carnetul şi i-au acordat cheluieli de judecată în valoare de 1.300 de lei, care trebuie achitate de Poliţia Timiş. Amenda a fost anulată pentru că poliţistul care a completat procesul-verbal a scris greşit data la care a avut loc fapta. El a constat că fapta a avut loc în luna ianuarie 2009, în loc să scrie luna martie 2009.

Citește și
1 Comentariu
  1. Bogdan spune

    Politistul a facut intentionat asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata