Poliţiştii au audiat 33 de femei într-un dosar de proxenetism; printre ele, prezentatoarea TV Daniela Crudu

37

Polițiștii Secției 19 au audiat joi, 5 februarie, 33 de femei, ca urmare a citării acestora cu mandat, pentru efectuarea de verificări cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism în perioada august 2013 – ianuarie 2015.

Printre acestea au fost audiate, ca martori, și prezentatoarele TV Daniela Crudu, Simona Trașcă și Mădălina Pamfile, au confirmat surse din Poliția Capitalei.

“În perioada august 2014 — ianuarie 2015, polițiști din cadrul DGPMB, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, au documentat activitatea unei grupări infracționale, pe linie de proxenetism. În urma activităților informativ operative desfășurate a rezultat faptul că persoanele de sex feminin au întreținut relații sexuale cu diverși bărbați, contra unor foloase patrimoniale”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis joi .

Potrivit anchetatorilor, această activitate a fost înlesnită de opt femei, stabilindu-se că, pe lângă faptul că au întreținut raporturi sexuale pentru care au obținut foloase patrimoniale, au înlesnit altor 25 de femei întreținerea unor raporturi sexuale, sumele câștigate fiind în jur de 1.500 — 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit.

Cercetările sunt continuate de către Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: antenastars.ro