Poliţiștii au confiscat 1.800 de tone de tablă şi 460.000 de lei la percheziţii pentru evaziune fiscală

Polițiștii au reținut două persoane, au confiscat 460.000 de lei și aproximativ 1.800 de tone de tablă în urma unor percheziții efectuate miercuri, 18 februarie, la persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani și folosirea cu rea-credință a creditului societății, prejudiciul estimat în această cauză depășind 22 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al IGPR, ca urmare a celor 21 de percheziții derulate la domiciliile și sediile comerciale ale mai multor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni economice, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor și înscrisuri și documente de evidență contabilă.

Cele 1.790 de tone de tablă au fost identificate la sediile a patru societăți comerciale, iar cele două persoane reținute suspectate de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani și folosirea cu rea-credință a creditului societății urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița cu propunere de arestare preventivă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata