Poliţiştii au recuperat şi cel de-al doilea instrument muzical care i-a fost furat lui Fărcaş

Polițiștii bucureșteni au recuperat marți și cel de-al doilea instrument muzical care i-a fost furat artistului Dumitru Fărcaș.

”Urmare a investigațiilor efectuate în cazul furtului din 31 mai, polițiștii Capitalei au recuperat și cel de-al doilea instrument muzical, urmând ca acesta să fie predat proprietarului. Poliția Capitalei continuă cercetările, în vederea depistării persoanelor bănuite că ar fi sustras bunurile respective”, precizează DGPMB într-un comunicat.

Dumitru Fărcaș a primit marți de la polițiștii clujeni taragotul care i-a fost furat în București sâmbătă.

Prețiosul instrument, care are peste o sută de ani vechime, a fost transportat la Cluj de reprezentanții Secției 1 Poliție din Capitală.

După ce a primit taragotul și a semnat actele necesare, Dumitru Fărcaș a cântat chiar în sediul poliției clujene, în semn de mulțumire. El le-a trimis polițiștilor bucureșteni mai multe cărți și CD-uri cu înregistrările sale.

Cunoscutul instrumentist a declarat că le este profund recunoscător polițiștilor care l-au ajutat să-și recapete taragotul.

Taragotul i-a fost furat lui Dumitru Fărcaș sâmbătă, în Capitală, iar muzicianul nu a mai putut participa la spectacolul aniversar Gheorghe Zamfir, ce a avut loc în aceeași zi, la Ateneul Român. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata