Ponta: Am primit datele oficiale pe primul semestru, sunt mai bune decât ne aşteptam

Premierul Victor Ponta a anunțat miercuri, 2 iulie, că datele oficiale pe primul semestru sunt mai bune decât se estima în ceea ce privește creșterea economică și cea a consumului.

„Am primit datele oficiale pe primul semestru și acestea sunt mai bune decât ne-am așteptat în ceea ce privește creșterea economică, creșterea consumului. Asta înseamnă că românii au mai multă încredere. În momentul în care cheltuie mai mult, asta înseamnă un semn foarte bun”, a afirmat prim ministrul la inaugurarea unui Centru Global de Servicii al companiei Vodafone.

În acest context, premierul a mulțumit acestei companii pentru interesul arătat pieței românești și pentru șansele pe care acest nou proiect le oferă tinerilor români de a se dezvolta din punct de vedere profesional în țară.

„Cel mai important lucru pe care putem să-l facem este acela de a oferi tinerilor bine pregătiți din România o șansă de a se realiza din punct de vedere profesional aici. Dacă cu ceva ani în urmă singura perspectivă era de a merge în Marea Britanie, în Germania, în Spania, iată acum, la București, Vodafone are un centru operațional de unde se deservesc aceste țări. (…) Proiectul pe care l-am vizitat înseamnă în final aproape 2000 de locuri de muncă pentru tinerii români însă Vodafone are în continuare un plan de investiții foarte ambițios în România. Asta înseamnă încredere în viitorul nostru ca piață, ca țară, ca economie”, a apreciat Ponta.

Compania Vodafone a deschis miercuri în Capitală un nou Centru Global de Servicii-Vodafone Shared Services Romania—care va oferi din București servicii de IT și de relații cu Clienții pentru operațiunile Vodafone din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia și Irlanda. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata