Ponta: Antonescu a fost intoxicat şi manipulat de nişte profesionişti

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a fost intoxicat și manipulat de niște profesioniști, a declarat președintele PSD, premierul Victor Ponta, duminică, la România TV.

„În continuare cred că, din păcate, Crin Antonescu a fost intoxicat și manipulat. Trebuie să avem grijă la cei de lângă noi care ne dau sfaturi și ne toarnă în ureche în fiecare zi și dacă avem sfătuitori care ne duc pe un drum greșit, până la urmă, este vina noastră că i-am ascultat. I-am văzut sfătuitorii, i-am spus de zeci de ori că acei sfătuitori sunt mercenari de profesie care i-au distrus și pe Mircea Geoană și pe alții până atunci și că sunt oameni șantajabili care până la urmă vor ajunge tot la Traian Băsescu. Îmi pare rău că am avut dreptate. A fost intoxicat de niște profesioniști”, a susținut Ponta.

În opinia sa, dacă Antonescu va mai candida la Președinție, va fi din partea PNL.

„Domnul Antonescu, dacă va mai candida vreodată, va candida din PNL. Mai este mult până în septembrie. (…) În ultimele luni n-am avut o relație foarte bună cu domnul Antonescu, însă au fost niște ani pe care i-am petrecut împreună și știu cum s-a ajuns la situația actuală. Nu știu dacă este chiar definitivă această retragere. Nimic nu este definitiv în politică, cel puțin în perioada aceasta”, a afirmat președintele PSD. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata