Ponta: Avem nevoie de un acord politic naţional pentru masterplanul de transport

Premierul Victor Ponta a declarat marți la prezentarea masterplanului de transport rutier pentru următorii ani că pentru implementarea acestui proiect este nevoie de un acord politic între toate partidele, similar cu cel semnat marți la Palatul Cotroceni referitor la finanțarea Apărării.

„Acest masterplan (…) agreat și cu respectarea condițiilor impuse de Uniunea Europeană mai are nevoie de un pas esențial însă.

Altfel va rămâne sub forma acestor planșe. Și anume: să mergeți și să discutați cu comisiile reunite — comisiile de transport și din Senat și din Camera Deputaților—, să aveți o discuție oricât de lungă necesară (…), după care voi invita împreună cu dumneavoastră liderii tuturor partidelor parlamentare, după care vom merge și la președintele țării și ca să avem un masterplan care va avea succes trebuie ca, așa cum am făcut azi și am semnat toți un acord național pe 10 ani pentru finanțarea Apărării, trebuie să avem un acord pe 10 ani pentru acest masterplan.

Dacă nu îl avem, nu are rost să vă apucați de treabă”, a afirmat Ponta la Ministerul Transporturilor.

Prim-ministrul a participat la prezentarea priorităților de infrastructură rutieră pentru perioada 2015-2016. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata