Ponta: Dacă Dragnea mă susţine, candidez la şefia Camerei; nu vreau să ne certăm în PSD

Deputatul Victor Ponta a declarat că în cazul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl va susţine pentru a prelua şefia Camerei îşi va depune candidatura în partid.

„Hai să ne lămurim un pic. Eu nu m-am trezit aşa, deodată, că vreau funcţii, pentru că am avut. În campanie, domnul Dragnea şi mulţi colegi de-ai mei mi-au zis să mă implic, m-am implicat, mi-au zis că ar fi bine să fiu la Cameră. Am zis: bine, de acord. Acum e foarte simplu, dacă domnul Dragnea mă susţine candidez la Cameră, dacă nu mă susţine nu candidez, pentru că nu vreau să ne certăm în PSD. Pune domnia sa pe cine crede că e mai bun decât mine. Deci, nu e niciun conflict şi nu se întâmplă nimic. E decizia domnului Dragnea, mă susţine, mă duc, nu mă susţine, nu candidez”, a declarat Victor Ponta, înainte de şedinţa CExN al PSD.

Ponta a adăugat că, după şedinţa CExN, se va vedea dacă preşedintele PSD îl susţine pentru preluarea funcţiei de şef al Camerei.

„Odată a zis că mă susţine, acum nu ştiu exact ce a decis. Aflăm acum, nu e nicio supărare, nu se supără nimeni, nu se ceartă nimeni şi, gata, s-a terminat”, a afirmat deputatul PSD.

Întrebat dacă şi-ar dori un rol important în pregătirea campaniei electorale pentru parlamentare, Ponta a spus: „Îmi doresc un singur lucru. Să-mi fac treaba faţă de PSD şi de cei care m-au ales, cred că mi-am făcut-o şi în campania de la locale. Și, în toamnă, candidez la Parlament, îmi ajut partidul din tot sufletul şi cu toată inima”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata