Ponta, despre amnistia fiscală: Garantez tuturor că săptămâna viitoare vom trece legea

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că garantează, în săptămâna care urmează, adoptarea în Senat a legii privind amnistia fiscală pentru mame, pensionari și profesori.

„Eu vreau să le garantez tuturor că săptămâna viitoare, chiar dacă cei de la PNL-PDL vor face același joc în care refuză, ies din sală, ne vom mobiliza noi mai bine și vom trece legea. (…) Cred că erau cam 12.000 de mame care au beneficiat de indemnizații pentru creșterea copilului, cam 30.000 de pensionari și încă câteva sute sau mii de profesori, în special din zonele defavorizate, care așteptau să vadă că Senatul adoptă legile prin care erau scutiți de rambursarea unor sume pe care nu le-au obținut prin fraudă sau prin altceva, ci prin greșeala unor funcționari, deci ce rămâne la sfârșitul zilei este faptul că (…) oameni care nu de fapt au nicio legătură directă cu bătălia între putere și opoziție, vor mai avea încă o săptămână de emoții”, a declarat Ponta, la România TV.

Sesiunea extraordinară de luni a plenului Senatului a fost închisă din lipsă de cvorum. Printre proiectele de lege care figurau pe ordinea de zi a senatorilor, dar nu au mai putut fi dezbătute și au fost amânate pentru o ședință viitoare, se numără cele referitoare la amnistia fiscală în cazul pensionarilor cu debite și al mamelor care au beneficiat de indemnizație pentru creșterea copilului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata